Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skeden

Jag ser livet
passera förbi
likt ett kalejdoskop

Barndomslandet
känns avlägset
anar ett osäkert barn
vid horisonten

En ännu osäkrare
yngling
söker riktning
i livet

Livet har
haft sin gång
det osäkra
har förbytts
mot fastare mark
rottrådarna
har stabiliserats




Fri vers av AA VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-29 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP