Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna bild via Google!


Stunder innan beslut

 

Skälvandes stund

I vilandes väntan

 

Stunder innan beslut

Är alltid lika jobbiga

 

Som att leva i ett Limbo

Känslan tär inom som ett orons spjut

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-10-29)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 194 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-10-29 12:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Känner igen känslan!
2015-11-11

  Teresia Ridell
Ja visst är det så.. Bra förmedlat !
2015-11-04

  agneta pichler
Ja..
Så sant!
2015-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen känslan...fint beskrivet...
2015-10-31

  StinaJ VIP
Stor igenkänningsfaktor. Beslut är svåra att ta, man vill ju att det ska bli bra för ibland gå de inte att ändra på. Och då blir det så fel.
2015-10-31

  Fem hjärtan VIP
Känner igen..! Bra förmedlat!
2015-10-31

    ej medlem längre
Så är det - i få rader - bra skrivet!
2015-10-30

  Lindha W Gustavsson
Kan precis känna igen mig i vad du skriver, men bara beslutet är taget känns det bättre.
u har lyckats med att sammanfatta känslan mycket bra!
2015-10-30

  Rise Little One
Känner igen mig här!
2015-10-30

  Maiah VIP
Oro är fysisk känsla...
2015-10-30

  lila fjäderblomman VIP
Javisst är det så. Desto härligare när beslutet väl är fattat!
2015-10-29

  Margit Grell
Igenkännande.Vissa beslut är svårare än andra.
2015-10-29

    ej medlem längre
Förändringar tar på ens krafter, stora som små, hoppas beslutet landa bra.
2015-10-29

    Dan Myrbeck
Bästa skrivarvän! Undertecknad har hela livet lidit av svår beslutsångest, och känner igen sig till 1 000 %.

Det enda jag är helt säker på, är att jag vill skriva den här kommentaren.
2015-10-29

  Ingrid Trolle
Berörande och
mycket tänkvärt.
Ett status man
inte vill hamna i.
Mycket bra förmedlat.
2015-10-29

  ULJO
Bra förmedlat och tänkvärt
2015-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, förändringar är alltid svåra. Skönt när ställning tagits.
2015-10-29

    ej medlem längre
Men det finns inget bättre än när man äntligen bestämt sig...
2015-10-29

  Blomma-Stjärna VIP
igenkännbart - förändring är jobbig, men lika nödvändigt som järn och B-vitaminkomplexet!
2015-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Känner igen mig i texten.
2015-10-29

  louisegirl
Jaa väntan är så lång, när man hamnar i den...
Fint förmedlat!
2015-10-29

    ej medlem längre
Man hamnar där titt som tätt!
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin