Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna vackra bild via Google!


An angel came along……..

We fade to Grey

In the land of confusion

 

In the back country of discomfort

One face of the tone of silence

 

Dropping down the hole

Crawling helplessly and screaming

 

And then

An angel came along……..

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-10-29)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 161 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-29 12:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader!
2015-11-11

  Teresia Ridell
starkt och fint;först smärtan sen ljuset, vändningen i slutet.. Mycket bra skrivet !
2015-11-04

  agneta pichler
Fin dikt
2015-11-02

  Maiah VIP
Vacker komposition
2015-11-01

  StinaJ VIP
Vackert slut. Livet förändras när man minst anar det.
2015-10-31

  Fem hjärtan VIP
Underbar denna..!
2015-10-31

    ej medlem längre
Så fin och hoppfull text!
2015-10-30

  Lindha W Gustavsson
Vi behöver mycket av det varma hopp ( särskilt nu) som du förmedlar i denna engelska vackra text. Tack lars!
2015-10-30

  Rise Little One
Helt underbart ju...
2015-10-30

  lila fjäderblomman VIP
Härligt hur saker o ting kan förändras...
2015-10-29

    Dan Myrbeck
Visar hur allt kan ändras på
bråkdelen av en sekund!
2015-10-29

  Ingrid Trolle
En belysande och
fin dikt om hur det
finns hopp och en
framtid
2015-10-29

    ej medlem längre
Angels are beautiful.
2015-10-29

  Hanna Mari Wallin
Hoppfullhet förmedlas genom din vackra poesi
2015-10-29

  Blomma-Stjärna VIP
var inte rädd
se det som är
det grå obekväma hjälplösa i dig, i oss
och förvänta dig att få en ljusglimt hjälp!
- jag bokmärker!
2015-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart slut på texten!
2015-10-29

  louisegirl
Ömt och vackert
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin