Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är?

 

 

 

som om jag aldrig funnits

som allt jag bara drömt

varför är jag kött och blod?

varför känner jag kärlek till livet?

jag finns ju inte än annat i fantasin

som lätta molnskyar på sommarhimmel

som vinden sakta susar om kvällen

som den porlande bäcken om våren

var är då detta jag?

är jag inget annat än en tanke?

finns jag bara i någons fantasi?

jag går bland människor som inte ser mig

jag ropar högt men ingen lyssnar

som instängd i en bubbla dit inga ljud kan höras

 

 

jag vaknar med en känsla av ensamhet

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-29 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP