Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget särskilt alls

 

 

klockan kvart över midnatt

sitter vid datorn och spånar

borde nog gå och lägga mig istället

börjar bli lite slumrig

det är medicinerna för att jag ska kunna sova

imorgon är jag nog piggare och mer kreativ

det är så berikande och roligt att skriva

fast ibland har man slut på idèer

då får man ta lite vila från skrivandet

och sedan ta nya tag

så får det bli 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-30 00:22



Bookmark and Share


  stig wikman
JA , VÄNNEN.

Ideerna tar slut och man
kan inte tvinga fram dem.
Då blir det aldrig bra .

APPLÅD.
2015-10-30

    tramp
bra ! en skrift är en skrift!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP