Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en motprestation till filmen Sleepless in Seattle


Sömnfull i Bergkvara

Sleepless betyder sömnlös på svenska.
Sleep Less- Sov mindre, kan det också betyda.

Jag är pigg idag.
Har sovit från klockan tjugoett och trettio, till klockan halv nio på morgonen.
Alltså behöver jag inte mer sömn enligt klockan och kroppen.
Jag skrev några dikter i sömnen, jag minns inte vad de handlade om, men de var bra. Minns att jag somnade med ett leende.
Kanske var dikternas uppgift att få mig att sova gott och inget mera?
Jag minns såväl att jag har skrivit dikter i sömnen förut, och då har jag blivit förbaskad över att jag inte kommit ihåg dem.
Men nu?
Ett sting i början, sedan vet jag att de var vackra, och att det är allt som jag behöver veta.




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-30 09:47



Bookmark and Share


  stig wikman
JA MIM .
Händer mig ofta .

KAN DET VARA EN DRÖM
MEN DOM FINNS
DESSA DIKTER I SÖMN
MAN EJ MINNS

KRAM FRÅN STIG.
2015-10-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
I Seattle och Bergkvara
har jag varit så jag vet
att det Du berättar är rätt!
Du penna vid sängen ha
det kan va´bra... Då
hinner Du säkert
skriva ner allt
innan drömmen
åt annat håll
sig beger...
Och får läsa mer!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim