Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny början

 

Min början har startat nu

Jag är på väg att träda ur mitt skal

och upptas av mänskligheten

 

Människor som formats till stjärnor

täcker hela himlavalvet

De gnistrar och låter sin ljuskraft

leda mig på den väg jag har att gå

 

Så tänker jag

när jag vandrar vidare på min resa

Den resa som en dag

kommer att ta slut

 

Mitt liv,

en dag kommer det också att slockna

Flämta till i ett sista andetag

för att sedan återfödas till en stjärna

 

En stjärna på himlavalvet för evigt

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-30 11:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint :) kram
2015-11-01

  Valter Örn VIP
Vacker tanke men du är redan en stjärna ...
2015-10-30

  Maud Louise
Jättevackert!
2015-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din tanke om att återfödas till en stjärna.
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP