Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hednisk senryu


Ur garderoben
klev liket ut och fråga':
bus eller godis?




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-30 12:18



Bookmark and Share


  Amari
Om alla garderobslik visade sig så,
vad mycket bus och godis som skulle gå åt nu då.
Rolig text, om än lite kuslig!
2015-10-31

    jesse james
Snyggt.Livet i ett godispapper/jj
2015-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var kusligt bra!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP