Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några sidospår finns också, är faktan viktigare än sidospåren?


Besök av PRE

Besök av PRE, det var trevligt. Hela världen borde förstå, att PRE betyder psykiska rehabiliteringsenheten.
Det är trevligare när de kommer två, till mitt hushåll, än en.
Det blir trängre med utrymme i mitt hem, och de kompletterar varandra, fastän de inte är gifta. Teambuilding, kan vara en del av förklaringen, om man nu tror på sådant?! Ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vilket uttryck som är att föredra. Frågetecken eller utrop. Jag ville berätta , att jag fått besök idag.
Det kändes som en familj, som samhörigheten av en familj kan kännas, den tid som ibland är mig förbi, den tid som ibland kommer åter, den känslan som kommer sällan.

Psykiska Rehabiliterinsnivån.
Psykiska Rehabiliteringsarbeten.

Så kom Majla från boendestöd.
A laugh. Brände kokos. Låter som att det var uppsåtligt, men det var det ej.
Majla är förresten finskt.
Precis som den kvinna, som gifte sig. Med en prins! Har aldrig hänt!

Gjorde något jätteroligt tillsammans, Majla och jag. Besöken var helt underbara idag, de fick min dag att bulta/ slå lite snabbare.




Fri vers av Mim
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-30 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim