Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hämtat från nätet


Lördag 31 oktober 2015

 

jag har varit vaken länge

sett ut genom fönstret

hur det ljusnat mer och mer

det är mulet och grått

jag får ta det lugnt ännu en dag

hostan håller i sig

så länge den håller i sig

är det bäst att jag håller mig inomhus

kanske jag i dag orkar handarbeta lite

kanske läsa en bok

orkar jag inte det

har jag flera ljudböcker att lyssna på

ingen kyrkogårdsandakt blir det för mig

det brukar alltid vara så känslosamt och fint

jag tänder ljus här hemma

tänker på dom som inte finns längre

som gått över till andra sidan

som jag minns extra en sådan här dag

 

 

anits 31 0ktober 2015




Fri vers av anits VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-31 09:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mängdkramar!
2015-11-07

    Dan Myrbeck
Klokt att ha alternativ
sysselsättning i beredskap.
2015-11-02

  Lars Hedlin
Kramar och krya på dig!
2015-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Ljudböcker är en fenomenal uppfinning.
2015-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ta det lugnt och krya på dig...
2015-10-31

    ej medlem längre
Ja, va fint. B. Skröplig tänder också ljus hemma idag!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP