Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske kan vår oro stillas? I Sverige finns inga krig, utom inom oss.


I SVERIGE - haiku

Vimpel på flaggstång

vajar lugnt för Sverige

orosmoln svartnar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-01 16:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
WORD!
2015-11-04

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet
2015-11-02

  M.Eta
Ja, många orosmoln vajar med den svenska flaggan just nu. Bra text
2015-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och skrivet!
2015-11-01

    ej medlem längre
Vi tror oss osårbara men det svarta når över alla gränser....
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP