Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen feminist det här!


KVINNOMAKT - limerick

Ett hett litet stycke i Ljunga

dansa så brösten hoppa och gunga

männen tappa takten

hon njöt av makten

svor med sin rappa rosa tunga




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-02 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes very god!
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
En tjej med "klös".
2015-11-03

  Magdalena Eriksson VIP
Larz...den som inte ser att makt finns är en person som kanske missbrukar den.
roligt och lustfyllt skrivet om dans...
2015-11-02

  M.Eta
Rolig!
2015-11-02

    ej medlem längre
Med glimten öga levererar du ännu en limerick.
2015-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Njuter man av makt har man problem.
2015-11-02

    Dan Myrbeck
Där går det hett till!
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP