Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs snälla, Det kan vara svårt att bli läst, läs hela förklaringen här.


Jag förstår nu

Jag förstår nu hur svårt det är att bli läst.
På denna internetsida, kommer sådana svep av massor, med dikter, texter. Vem har tid att lyssna? Att läsa? Sådant tar tid, själv försökte jag med att sätta mig in i hur jag kunde läsa allas texter, det blev att jag kunde läsa tjugoåtta texter, det var min limit.Min gräns, på svensk. Hur stor är din gräns? Hur många har du tid med att läsa? Sedan kan man svara på en massa meddelanden som man får, av en hel bunt människor , som är tacksamma för att du läst deras texter. Om man har tid vill säga? Vad har man tid till, att läsa, göra andra människor lyckliga, för troligtvis när du läser, kommer du att finna, att någonting finns det att bokmärka, eller några. Några kanske att applådera. Jag har märkt, att när man läser så många, blir man generellt sett mycket generösare, än om man läser dikter tu.
Om man inte drar sig till cybervärldens skugga, och undviker att läsa andras (flertalets ) texter, för att inte få de där meddelandena i sin korg, om att vad som har bokmärkts och tyckts, applåderat åt andra. Till andra, en gåva.




Bunden vers av Mim
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-31 13:51



Bookmark and Share


  Amari
Hur gärna man än vill, kommen man antagligen inte hinna med att läsa ens en bråkdel av alla texter som skrivs här.
Än mindre ge kommentarer.

Samtidigt vill väl alla bli lästa, så mycket som möjligt, och även få en och annan kommentar och applåd.

Eller om sanningen skall fram... många läsningar, många kommentarer och mycket applåder.
Ingen skriver väl för bara sig själv...

men kanske har jag fel...
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim