Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diska återvinningssaker

Somliga diskar saker som skall återvinnas, Andra gör det inte. Kanske för att man inte vill beblanda sig med smutsen, det får andra göra! Tänker man.




Fri vers av Mim
Läst 222 gånger
Publicerad 2015-10-31 14:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Somliga skänker saker till Erikshjälpen bara för att de vill ha kaffekuponger.
Snikna kräk!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim