Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två världar- Tystnad och Musik

Hos dig tycker jag om musik.
Musiken som du spelar är så bra.
Jag kan inte be om musiktips, han har det i sig.
Eller så kanske jag kan be honom, men det blir inte samma sak.
Jag går över till honom, och får lyssna på musik.

Många gånger vet jag inte vilken musik jag tycker om, men det vet han.
Hans musik, är min, för ljuva öron.
Dock inte alltid, men nästan.




Bunden vers av Mim
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-31 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim