Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad nyckel

Du sade att du hade tappat bort din nyckel,
rättare sagt, du förklarade, att nyckeln var i köket, och sedan att den var borta.
Så brukar det låta hos mig, när jag tappar bort mina saker.
Men, med den förklaringen, så borde någon ha tagit nyckeln.
Fastän ingen borde sno den.
För att nyckeln först var i köket och sedan Borta.
Jag kan inte tänka bort att du är autist.
Ej heller kan jag tänka bort, att du är min bror.




Bunden vers av Mim
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-31 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna text.
2015-10-31

  Ingrid Trolle
Detta om det förargligaste
som finns har du satt en
fin stämpel på. Ingenting
är så svårt att hålla reda på
och att förlora, som en nyckel.
Mycket bra skaldat!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim