Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En speciell dag

Dagen började med att
jag såg ett TV-program
om Skogskyrkogården
dess historia, dess personal
sevärt, berörande program

Fortsatte med en långpromenad
i Stockholm längs dess stränder
fantastiskt väder, fantastiska vyer

Som inflyttad i denna Stad
får man då och då nypa sig
att man får vara med om detta vackra
som man oftast inte ser
i den vardagliga tunneln

Dagen avslutades i en
minneslund
en minnesstund
med alla ljus
som minner om dem
som levt
före oss




Fri vers av AA VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-31 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP