Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna fina bild via Google!


Älskar starkt I tystnaden!

Some heroes will run, some don’t

Then we drink some red wine

 

Minns det som igår

Kommer aldrig att glömma

 

It was not to bizarre in our wishes

Just push and play

 

Vem vet vad som händer sen?

vad vi kände och visste visade vår verklighet

 

You could be my heaven inside

Totally devoted and blessed

 

Älskar starkt I tystnaden

Däri kan vi vara vilda

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-01)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-11-01 09:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker poesi!
2015-11-11

  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig poesi!
2015-11-05

  Teresia Ridell
Längtansfullt och fint !
2015-11-04

  Magdalena Eriksson VIP
jättefint om tystnadens skönhet en pensel i öppna sinnen
2015-11-04

  Angel of love
Väldigt fint skrivet.
2015-11-04

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2015-11-03

  ~LillMarlene Landen~
Njutbar
2015-11-03

  Alysse VIP
Vackert varmt och kärleksfullt. Ljuvlig bild som förstärker textens budskap
2015-11-03

    Dan Myrbeck
Fint
2015-11-02

  louisegirl
Mycket vackert
2015-11-02

  StinaJ VIP
Berörande och vacker text om kärlekens magi
2015-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtan och väntan i fina ord!
2015-11-01

  Ingrid Trolle
Mycket fin poesi
Lars!
2015-11-01

  Rise Little One
"Vem vet vad som händer sen?

vad vi kände och visste visade vår verklighet"

Ingen vet vad som händer sen.. just go with the flow...


2015-11-01

    ej medlem längre
Störst av allt är kärleken!
2015-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Önskan om en fortsättning på ett kärleksmöte!
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin