Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matlagning i sin mest avancerade form.


Curryutveckling

Fredag- Gör en currygryta. Doftar Curry.
Lördag- Låter den stå ute. Doftar fortfarande curry i köket.
Söndag- Står framme. Doftar svagt curry, men purjolökens doft tar över allt mer.
Luktar på potatisen, den är inte ätbar.
Nu vet jag hur en currygryta utvecklar sig . Doften, Dofterna.
Och vad än mera viktigt är; Att inte låta currygrytan stå framme. Det blir gammalt, fastän det luktar gott!




Bunden vers av Mim
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-02 12:39



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Älskar curry
2015-11-03

  Onomatoprofet VIP
Grön eller röd curry ska det va,
tycker jag
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim