Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Det finns ett liv någonstans därute 
ett liv som kanske går att leva
som jag kanske kan nå en dag
om jag lyckas sträcka mig tillräckligt långt
om jag klarar att hitta en väg över stupet




Fri vers av Ananas
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-02 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas