Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mänskliga statyn

 

Naket

Utlämnande

På gränsen till förnedring

 

Hon står på knä nu

fastgjuten

utan att kunna röra sig

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 756 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-02 23:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt frustration
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text om mångas bittra verklighet!
2015-11-03

    ej medlem längre
Språklig elegans med fokus på ett brännande innehåll. Mycket bra!
2015-11-03

  Evelyn Falk Möller VIP
Fruktansvärd utelämnande situation...


2015-11-03

    ej medlem längre
Kraftfull!
2015-11-03

  H.C.B
Försök till Danmark. Hoppas kustbevakningen tar mig snart.
2015-11-02

  M M Mannheim VIP
Hemskt men så känner nog många idag!
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP