Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld

En värld
i förändring
det föregivet tagna
är i upplösning

Det samhälle
vi växt upp i
är sig inte likt

Motkrafterna
de rädda, som inte vill ha
förändring
mobiliserar sig i land efter land
klamrar sig fast i gårdagens
förutsägbarhet

I den omvälvning
som sker
måste vi
som orkar se en morgondag
stå upp
till försvar för människan




Fri vers av AA VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-03 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP