Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen beskrivning behövs


Stället

Idag var det inte vinden som svischade förbi, det var en fågelskara.




Bunden vers av Mim
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-03 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim