Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPÅREN I MITT HJÄRTA

 

I vimlet en nacke

som jag smekt

 

min blick förföljde

tills insikt slog mig

 

det var inte du

 

din bil körde förbi

mannen som log

 

det var inte du

 

på vår bänk i parken

satt en man lik dig

 

det var inte du

 

överallt ser jag dig

men det är aldrig du

 

bara spåren du lämnat

i mitt hjärta




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-05 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2015-11-09

  Lars Hedlin
Stark och bra.....
2015-11-09

  Valter Örn VIP
Det är en överjordisk känsla som kallas synkronicitet; en gudarnas lek med oss.
2015-11-08

  Marita Ohlquist VIP
"det var inte du"
"bara spåren du lämnat i mitt hjärta"

Precis så är det, bra förmedlat.
2015-11-07

    ej medlem längre
Det finns tider då man ser 'honom' i så många andra, så dina ord känns.
2015-11-06

  Rise Little One
Det går inte att sudda bort sådana spår- de sitter fast i minnen!
2015-11-05

    ej medlem längre
Åh vad fint skrivet..
2015-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ord...vemodigt...
2015-11-05

    MichaellQ
Gillar dina ord....
2015-11-05

    ej medlem längre
Spår i hjärta minner ... om ...
2015-11-05

    Dan Myrbeck
Vemodig insikt - bra.
2015-11-05

    ej medlem längre
Spåren som grävts av kärlek i hjärtat går aldrig bort.
2015-11-05

  Marianne Räf
Känner igen! Tycker, jag ser min döde man, rätt, ofta. Men, det kan, ju, inte vara han ! Fin påminnelse !
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP