Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT NYA MÅL - haiku

En flotte gnisslar

nöter mot sliten brygga

vill känna frihet




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-11-04 15:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, frihet vill vi ha, även om vi inte vågar ett fritt ord!
2015-11-09

  Lars Hedlin
Så bra....
2015-11-09

  M.Eta
Alla vill nog känna lite frihet ibland. Fin text
2015-11-05

  Ponkla
Bra skrivet!
2015-11-05

  Rise Little One
Väl valda ord som visar tydigt styrkan och viljan för förändring!
2015-11-04

    Dan Myrbeck
Bra symbolik,
för människan
är ju flotten lik!
2015-11-04

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Tänkvärt och bra formulerat.
Ha en bra dag. TBG.
2015-11-04

  Onomatoprofet VIP
Tidlös!
2015-11-04

  Magdalena Eriksson VIP
så mycket mellan raderna skickligt!
2015-11-04

  Blomma-Stjärna VIP
det där "nötet mot sliten brygga" syns mig vara en genialisk bild - ut, ut illa flotte, det är tid at känna frihetens vind!
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner!
Bra Haiku om livet.
2015-11-04

  Marianne Räf
Åh, så fin ! Lite melankolisk !
Gillar den ! Ska bokmärka !
2015-11-04

    ej medlem längre
Styrkan ligger mellan raderna...berör.
2015-11-04

  M M Mannheim VIP
Den var bra.....
2015-11-04

  prinscess VIP
bra skrivet
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP