Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort summering

Löven är krattade, en maskintvätt är klar
och du är fortfarande förfärligt död.
Livet går vidare utan dig, det är konstigt.
Ibland har jag en stark förnimmelse av
att du står alldeles bredvid mig.
Men naturligtvis är det bara inbillning...
En inbillning framkallad av saknad och sorg.
Försöker ibland föreställa mig att du försöker
nå mig! I en fågels skepnad eller som fjäril...
Men också det är önsketänkande utan förnuft.
Jag saknar dig. Åh, vad jag saknar dig.
Vill känna din doft, få krama om.
Få skratta mig in i din blick!
Berätta om vad som hänt sen du försvann!
Åh, du skulle bara veta!
Eller vet du?






Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2015-11-04 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP