Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strof hämtad från psalm 248


FÅGELN EJ I KÄNDA NÄSTET

 

Det tränger sig på

 

ordet

som aldrig

blev mitt

 

trygghet

jag vill ha

 

aldrig fått

aldrig haft

 

bara gett

andra

 

är bara själv

 

jag och mitt

städpaket

 

aldrig

tomt skafferi

 

alltid liten

otrygg inuti

 

en fågel ofri i sitt bo




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-04 15:31



Bookmark and Share


  M.Eta
Ordet borde få bli bevingat! Eftertänksam fin text
2015-11-05

  KattenKin VIP
Jag blir rörd av dessa ord, vackert mitt i otrygg längtan!
2015-11-05

  Valter Örn VIP
Mycket bra skriftat. Har sett detta på nära håll.
2015-11-04

    Dan Myrbeck
Berörande bra.
2015-11-04

  Magdalena Eriksson VIP
kära du att ge det som jag själv drömmer om att få har inte funkat hitills
raka puckar är tyvärr mitt recept om trygghet
2015-11-04

  Blomma-Stjärna VIP
... ett annat, helt annorlunda näste, kanske, passar mycket bättre?
2015-11-04

    ej medlem längre
Orden viskade från en duktig liten flicka....som aldrig kände att hon kom hem.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP