Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna sensuella bild på Google! OBS! NAKET :)


Color me with your delicious body!

Color me with your delicious body

Make our sweet embrace count

 

Be the hottest in every place

Sensing every breathtaking

 

Let us erupt like a hot lava volcano

And then we reach the highest peak

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-04)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 229 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-04 13:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert!
2015-11-11

  i af apa
some people like it
hot....! ; )
2015-11-09

  Angel of love
Härlig.
2015-11-07

    ej medlem längre
Vackert
2015-11-06

  Fem hjärtan VIP
Härligt hett och vackert!
2015-11-05

  louisegirl
Vackert
2015-11-05

  bumerang

Lustan känns genom hela texten.
bara att hänga med i känsla.

2015-11-04

  Teresia Ridell
Alldeles underbart, hett och läckert !
2015-11-04

  Hanna Mari Wallin
sensuellt, ömt och vackert skrivet!

Applåder!
2015-11-04

    Dan Myrbeck
Really nice!
2015-11-04

  Magdalena Eriksson VIP
yes to heaven like stars
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin