Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionell paradox

Hata mig så jag kan älska dig
Förkasta mig så jag kan sakna dig
Spotta på mig så jag kan avguda dig
Ignorera mig så jag kan jaga dig

Stötta mig så ska jag förakta dig
Trösta mig så ska jag fly från dig
Håll om mig så ska jag förskjuta dig
Älska mig så ska jag hata dig




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-05 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek