Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du
Som alltid finns där
Som alltid ställer upp för mig
Som tröstar mig i nöd
Som skrattar med mig
Du
Som är min vän

Du
Som jävlas med mig
Som kommer reta mig för det jag skriver
Som skrattar åt mina fel
Som gör det med kärlek
Du
Som är min vän

Du
Som jag gör det samma för
Som jag högaktar
Som jag ser upp till
Som jag älskar
Du
Som är min vän




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-05 21:22



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Du.... gillar!
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek