Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vägen

Jag är i vägen
Du har det bättre utan mig
Jag är i vägen

Jag saknar mening
Du behöver inte mig
Jag saknar mening

Jag är ett mörker
Du fann ljuset om du slapp mig
Jag är ett mörker

Jag är problem
Du får det enkelt om jag gick
Jag är problem

Jag är belastning
Du fick det lätt om jag var borta
Jag är belastning

Jag ger bekymmer
Du slapp bry dig om jag försvann
Jag är bekymmer

Jag är en skugga
Du satt i solen om jag inte fanns
Jag är en skugga

Jag är en sjukdom
Du hade hälsan om jag gick att bota
Jag är en sjukdom

Jag är i vägen




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-05 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek