Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grip

“Vem är du?”
En grip
“Vart är du från?”
Norr
“Vad gör du?”
Är vid liv
“Varför då?”
Jag måste
“Har du kul?”
Nu
“Vill du leva?”
Hur?
“Ta något!”
Vad?
“Vad du vill”
Du får den
“En morot?”
Nej tack
“Drick!”
Okej
“Kom med”
Vart?
“Slottet!”
Vem är du?
“En ande”
God natt!




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 264 gånger
Publicerad 2015-11-05 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek