Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apati

Apati
Ändlös, gränslös
Som vakuum där universum slutar
I mörker, dit inget ljus når
Jag vill hitta ut
Jag vill få energi
Det går inte
Förtvivlat ligger jag kvar
Vart finns energin?
Den är som bortblåst
Mörkret omsluter mig
Jag vill resa mig
Musklerna vägrar
Kroppen blir ett fängelse
Hjärnan fångväktare
Hopplösheten tar över
Skänker endast tårar
Trött
Så trött
Ensam
Så ensam
Saknar lidelse
Saknar passion
Saknar närhet
Jag blir fast i mitt tillstånd
Sover en stund
Då slipper jag tänka
Då slipper jag mig själv




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 331 gånger
Publicerad 2015-11-05 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek