Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite annorlunda

Det är så mycket mera, eller ja
Jag minns mycket av det, inte allt
Ändå det mesta, och lägger till lite till
För att göra det bättre, eller annorlunda
Lite mer dramatisk, lite mera spännande

Jag minns mycket av min vän så som han var
Fast jag minns inte så mycket av vad vi sa
Mer om vad vi gjorde
För det var ändå mest jag som pratade
Han var den tystlåtna typen, men den äventyrliga

Sorgligt slutade vår historia, vi liksom växte upp
Och tillslut så blev vi olika, som vuxna ofta blir
Vi blev ordentliga, skaffar andra vänner
Växte ifrån varnadra
Sådär som det kan bli tillslut




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 264 gånger
Publicerad 2015-11-05 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek