Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick min egen väg

Jag gick min egen väg i livet
Du kanske hatar mig för det
För att det gjorde ont
Den dag jag gav mig av
Men jag kunde inte stanna
Kunde inte vara kvar
Och fast det känns som att
Jag övergav dig då
Så finns jag alltid här
Din vän, din bundsförvant
Och även om du hatar mig
Ska jag älska dig ändå




Fri vers (Fri form) av Andreek
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-06 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek