Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

 

Glöm inte bort att titta upp

efter honom uppe bland molnen

 

Han seglar på oändlighetens hav

i väntan på att du ska komma

 

Kärleken är livets mirakel

och den väntar på dig

 

Även om du inte tror på drömmar

så kan det hända att de blir sanna

 

Så, glöm inte bort att titta upp

han finns där uppe bland molnen

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-06 07:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint <3
2015-11-09

  Valter Örn VIP
Ja hur skulle vi klara oss om det inte fanns något som heter Hopp !
2015-11-06

    ej medlem längre
Så fin så!
2015-11-06

  Maud Louise
Väldigt vackert, rätt in i mitt hjärta
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP