Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ihop denna snabbt i skolan idag. Ge gärna kritik.


En tom stol i centrum

En tom stol i centrum
Mörka, kala väggar
Dammkorn dansar omkring
Virrvarv

En tom stol i centrum
Som dammkornen dansar runt
Väggarna tycks närma sig
Långsamt

En tom stol i centrum
Omsluten av tystnad
Utan närhet - ensam

En tom stol i centrum
Fastnar där den är
Instängd och bortglömd

En tom stol i centrum
Finns inte mer




Fri vers av Mela
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-04-24 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela