Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av blod

En liten flicka gick en gång
På livets väg som var så lång

Leendes och lycklig gick hon fram
Men all hennes lycka försvann

Med hösten kom ångesten
Och ingen vet vad som hände sen

Tårar av blod droppar ner
Detta händer alltid, då ingen ser

En kniv mot huden, skär
Flickan vill inte må så här

Hjälp henne bort, hjälp henne ut
Innan hon tar steget till sitt egna lilla slut




Fri vers av Mela
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-09-30 21:19



Bookmark and Share


  Poetapobre
Den lilla flickan borde tänka att det finns mycket man kan ge utan att få, men det finns alltid någon som tänker på en, alltid någon som älskar en, alltid någon som har en i sina drömmar. Ödet är det vi önskar mest. Mycket fint skrivet.
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela