Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the end

A knife on my wrist

and tears in my eyes

will this be my end ?




Fri vers av Mela
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-05-01 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela