Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärna

Skära sönder allt som betyder någonting
alla försök till att må bättre
det betyder ingenting
det finns inget hopp för min hjärna 
söndertrasade försök
skära bort allt det som inte fungerar
gapande hål återstår




Fri vers av Ananas
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-06 19:51



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
vad tragisk :(
men meningarna är intressanta. :)
2015-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas