Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögat

det är något
bakom ögat
hindrar ljuset




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-07 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP