Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens sandlådor i Leksand

 

 

Är barnens sandlådor i Leksand

fyllda med leksand?

 

Är timglaset fyllt med

kvicksand?

 

Är det pendeltåget som får

stationsklockan att gå?

 

Är det tiden som rör sig

eller vi?




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-08 01:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fyndigt och finurligt.
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström