Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägerbild

Snöflingorna föll
över lägervakterna
och fångarna.
Det var som om
de ville säga:
Ni är alla lika.

Han höll hårt
om brödbiten
och tänkte:
Kommer jag
att se snön smälta?




Fri vers av Nitram P
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-08 16:44



Bookmark and Share


  Jaseph
Väldigt väl utförd kortdikt som med vinterscenen och snön säger något viktigt. Starkt!
2015-12-05

  walborg
En upprörande ögonblicksbild
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P