Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT FÅ VARA PAPPA

 

Pappa,

du fick aldrig

se mig växa upp

 

aldrig lyssna på

mina drömmar

 

aldrig se

ditt barnbarn le

 

bara leva ditt liv

i längtan

 

efter det du

förvägrats

 

att få vara pappa

 

och jag fick bara

viska farväl

vid din kista




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-08 20:53



Bookmark and Share


  ULJO
Gripande text
2015-11-10

    Dan Myrbeck
Tragiskt, bra berättat.
2015-11-09

    ej medlem längre
Ååh, vackert Elisabeth, känner med dig,
2015-11-09

    ej medlem längre
Varma ord till en pappa som alltid saknades men ändå älskades.
2015-11-09

    ej medlem längre
Ja, tänk vilken ynnest att få vara pappa!
2015-11-09

  Lars Hedlin
<3 kramar
2015-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om längtan och saknad från båda hållen.
2015-11-09

  M M Mannheim VIP
Känslosamt och vissa delar känner jag igen från min egen pappa!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP