Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskådad senryu


Först spelade han
rollen som en kavaljer
sen blev han cowboy




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2015-11-11 19:01



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Han var kanske genomskinlig
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP