Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avvaktande senryu


känner mig nöjd för
att jag nöjde med att
låta allting va'




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-09 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja men det tar jag till mig
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP