Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytänkande senryu


upprepningar, det
gör man för att lära sig
det man redan vet




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-09 00:26



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som självlärd lärare vid auntodidaktiska fakulteten av de högre makternas medvetande
upptäcker man alltid att man redan visste vad man vet innan man lärde sig nåt.
2015-11-09

    ej medlem längre
Övning ger färdighet sägs det.
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP