Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMBYAR - haiku

Stormar inombords

river och sliter i skit

lugn och ro önskas




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-11 17:50



Bookmark and Share


  M.Eta
Skogspromenader, Yoga, bra för själen! Kram
2015-11-12

    ej medlem längre
Tänd ljus, lyssna musik du gillar, ja ta fram det goda i dig, ta hand om dig, skäm bort dig,
2015-11-12

  Lars Hedlin
kram
2015-11-12

    ej medlem längre
Kontrasterna
i denna haiku är tydlig
bra ....
2015-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livet är ombytligt...bra beskrivande haiku...
2015-11-11

  Rise Little One
Vissa dagar är det så!
2015-11-11

  Marianne Räf
Du har ofta roliga och lite dråpliga
ordvändningar, speciellt i dina
haikusar! Uppfriskande humor !
2015-11-11

  blekhet VIP
Som magma bubblar upp från jordens inre
2015-11-11

    Dan Myrbeck
Önskar vi hade ett eget SMHI
för prognoser om "Hur mår vi?".
2015-11-11

    ej medlem längre
Ytan är slät och fin...det inre rasar och ingen anar vem du är därinne.
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP