Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VITA ARKIVET

 

Snart

ska jag hämta

vita arkivet

 

skriva ner

mina önskemål

 

så alla vet

 

en tanke som funnits

i många år

 

min begravning

vill jag regissera

 

välja musik

med kärlek till dig

 

skriva en hyllning

till livet som gick

 

dikter som rör vid

hjärtats strängar

 

kärlekens rosor

ska omfamna kistan

 

värma mitt stoft

väcka ett leende

 

precis som kortet

på kistan ni ser

 

glädje ska torka tårar

som fallit i sorg

 

Snart

ska jag hämta

vita arkivet .....




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-10 16:46



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Detta är en bra sak som jag också gjort.
En annan sak man bör tänka på är att skriva ett testamentet. Lagstiftningen hänger nämligen kvar från det gamla bondesamhällets tid. Om man är ensamstående utan barn så går ev. kvarlåtenskap till ev. syskon, syskonbarn eller syskonbarnbarn. Var nog tänkt att hålla kvar bondgårdar i släkten.
2015-11-11

  Lars Hedlin
JA tänka efter extra är ibland viktigt :)
2015-11-11

  M.Eta
Är förståndigt, men svårt att få gjort! Fint förmedlat!
2015-11-10

  ULJO
En fin och öppenhjärtlig uppmaning om något många gruvar sig för.
2015-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra och viktig text som bör läsas av många!
Jag har skrivit om min begravning.
Förstod inte hur viktigt det var förrän vår dotter dog.
2015-11-10

    ej medlem längre
Att fundera på hur vi vill ha det är klokt.
2015-11-10

    Dan Myrbeck
Klok tanke att berätta svart på vitt
i vita arkivet.
2015-11-10

  prinscess VIP
bra att skriva ner så att nära och kära vet hur du vill ha det ,en bra uppmaning
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP