Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart


Tung sten



Sten

mitt inre känns
som en sten

Tar upp all plats
inuti mitt bröst

Tung sten

Känner hur den
skaver mot ryggen

Lungorna trycks ihop
svårt att andas

Svart, tung sten

Andra brukar kalla
den för

ångest


Helena 2015-11-09




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 428 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-09 10:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl beskriven känsla
2016-02-23

  anits VIP
Mycket bra skrivet om ångesten!
2015-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbig känsla, väl beskriven...
2015-11-11

  bumerang
En levande beskrivning av ångest.
Hur den känns i hela kroppen själen och sinnet.
Önskade att du sluppit skriva den.
Kram fina du.
2015-11-09

  Rise Little One
Väl beskrivet om ångestkänsla!
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW